About

Flyer_Meditatii

Cursuri și meditații individuale sau de grup
Cursuri on-line – timpul nu îți permite să te deplasezi? Ești din alt oraș sau ești deja în Franța și vrei să te perfecționezi? Cu ajutorul nostru și al manualelor digitale nimic nu stă în calea pregătirii tale.
Pregătire examene: nivel BAC (competențe lingvistice), pregătire DELF – adulte sau scolaire (A1, A2, B1, B2) inclusiv DALF (C1, C2)
Limbaj medical – Ești medic și dorești să pleci în Franța? Nu numai că vei deveni capabil să interacționezi în orice situație din viața de zi cu zi, ci vei lucra cu vocabular și situații specifice meseriei tale (cabinetul medical, spitalul, interacțiunea cu colegii medici, cel mai important: interacțiunea cu pacientul – anamneza, stabilirea diagnosticului, medicamentația). Vei avea ocazia să lucrezi pe studii de caz specifice specialității tale.
Limbaj de afaceri – Lucrezi într-o societate francofonă? Utilizând o metodă care introduce vocabularul specific chiar de la nivel începător, vei avea șansa să acționezi prin activități de joc de rol în situații specifice, dezvoltându-ți cunoștințele de gramatică și de vocabular și mai ales competențele de înțelegere și exprimare scrisă și orală.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s