oh, ma douce France

Dacă ieri la clasa a Va ne-am jucat Bang – versiune reușită cu lucruri din manual, trase la xerox si lipite pe cartoane – era vorba de prima unitate, saluturi, vb etre, mici dialoguri, prezentări – practic între cartoane sunt inserate și unele pe care scrie BANG, în momentul în care cineva trage Bang, trebuie să dea cartoanele celelalte, chiar dacă a răspuns corect înapoi. Ne-am amuzat pe cinste, dar am si recapitulat !
Astăzi  la clasa aIVa ne-am distrat la început printr-un cântec despre un copil care în fiecare zi mânca câte ceva dulce și apoi îl durea burta (metoda Caramel). Ne-am aranjat apoi în ordinea zilelor săptămânii și am văzut daca c est juste, sau c est faux! c etait juste, și le-am scris pe o friză: LUNDI MARDI MERCREDI JEUDI VENDREDI SAMEDI DIMANCHE.
zilele
Am trecut mai departe la un mediu al cantinei școlii și am recapitulat tot felul de mâncăruri, fructe, legume, cu j aime și je n aime pas, astfel încât la sfârșit am putut să creăm noi meniul complet pentru două zile care lipseau.
Ce bucătari de nădejde suntem noi!
copii
Manger est un vrai bonheur
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s