clasa pregătitoare 2 – Catalogul oamenilor Mari

Sunt încântată că am reușit să descopăr o metodă de a ajunge în parc fără strigări ca la catalog și “stai pe loc!!!!!”. Le dau cel mai mult credit piticilor căci ei au venit cu idea. Astfel incât dacă merg prea în față și mi se pare că se apropie de stradă, le strig roșu, apoi împreună ne uităm la galben și la verde traversăm cu toții în siguranță.

Pentru a ajunge în parc:) azi am jucat MUMIA (UUUUU).  pizap.com14424930649101Cineva devine mumie, ceilalați îl îmbracă, accesorizează, când mumia e gata, trebuie să prindă pe cineva. A fost amuzant căci a trebuit să mă așez în tobogan să fiu decorată drept mumie. Totuși am reușit să-i prind pe pitici chiar dacă nu alerg atât de des, la sprint funcționez întotdeauna.

La fundație, am terminat de decorat posterul cu camera noastră – Camera jocurilor și a copiilor

pizap.com14424928808201

Apoi am citit o poveste despre o fetiță care a descoperit cum să țină piept fricii și tristeții prin ÎNCREDERE, CURAJ și PERSEVERENȚĂhttp://www.suntparinte.ro/increderea-in-sine

De aici am vorbit și noi despre CURAJ, PERSEVERENȚĂ, PRIETENIE, POLITEȚE, GÂNDIRE CRITICĂ, RESPOSABILITATE. Deși mici, am înțeles ce înseamnă fiecare si am hotărât ca împreună să avem grijă de aceste lucruri din sufletul nostru,  să le experimentăm cât mai des, astfel încât să ajungem să fim notați în catalogul Oamenilor Mari, un catalog puțin mai neobișnuit , dau unde fiecare faptă este prețuită ca atare. (Multumesc Teach for Romania pentru această idee minunată)

2

Le courage n’a pas d’âge.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s