Clasa pregătitoare 1

Prima zi a fost minunată, ne-am jucat cu mulțimea de jucării din cameră, din care atracția principală a fost bucătăria și frigiderul de jucărie :). Am ieșit și afară înainte de masă unde am jucat Cât e ceasul, lupule? și Telefoanele și cel fără fir și cel american.

La întoarcere, după ce am mâncat tot,  am citit regulamentul – era să-l uităm dar din fericire un gând bun ne-a adus aminte că pentru fiecare început este bine să pornești cu dreptul.

Ca să ne cunoaștem am avut o fișa plină de cerculețe, dreptunghiuri, pătrate, inimioare, steluțe, în care am desenat o mulțime de lucruri despre noi: anotimpul preferat, familia noastră, animalul preferat, mâncarea favorită, ce ne place să facem în timpul liber. Am aflat că ne place foarte tare să desenăm iar unora dintre noi chiar să și scriem, ne plac sucurile acidulate deși știm că nu sunt sănătoase, pisicuțele, porcușorii care se joacă în noroi, să ascultăm și să dansăm pe muzică, să ne dăm cu rolele și multe multe altele. Acestea le-am aflat din prezentarea pe care fiecare dintre noi a făcut-o pentru ceilalți colegi.

La sfârșit ne-am gândit să și găsim un nume pentru minunanta noastră cameră.

Și aștepăm cu nerăbdare ce alte frumuseți vor mai aduce restul zilelor de toamnă.

IMG_5577

Si vous voulez voir la nature belle et vierge comme une fiancée, allez là par un jour de printemps ; si vous voulez calmer les plaies saignantes de votre cœur, revenez-y par les derniers jours de l’automne. Balzac
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s